Het aftellen kan beginnen...
Door: Margreet en Marieke
Blijf op de hoogte en volg Werkvakantie
13 Juni 2013 | Nederland, Rotterdam
Over zeven weken is het zover, we hopen dan af te reizen naar Oeganda. Vorige week hebben we een vergadering gehad met de groep.
We hebben besproken welke sponsoracties we nog gaan uitvoeren. Daarnaast hebben we het gehad over praktische zaken tijdens ons verblijf. Ook hebben we groepsfoto's gemaakt (zie foto's onderaan).
Acties die nog op de agenda staan:
* 15 juni: Doe Meebeurs (www.doe-mee.com). Op deze beurs staat een deel van de groep met een stand en worden er sportieve activiteiten georganiseerd. Alle bezoekers die bij binnenkomst een getekende cheque inleveren, doneren 0,50 cent aan Foodstep.
* 25 juni: Benefietborrel aan de Jan Sonjéstraat 30a in Rotterdam. De opbrengst van deze borrel gaat ook naar Foodstep.
* 13 juli: BBQ in Ridderkerk (www.facebook.com/bbq13juli). Iedereen van harte welkom!
* Er worden de komende tijd rondzendbrieven gestuurd naar familie/vrienden/kennissen/bedrijven met het verzoek om een donatie.
De stichting Foodstep Uganda heeft twee projecten:
* Kampiringisa (kindergevangenis): 1 keer per week en een extra keer per maand heeft de stichting toestemming om de kinderen daar te bezoeken.
* The Home Coming (kindertehuis): dit is de plaats waar kinderen opgevangen worden die geen familie of plek hebben om naar terug te keren als ze uit de gevangenis komen. Op dit moment wonen daar zo'n 50 kinderen in de leeftijd van 4 tot 18 jaar.
Wij gaan bij beide projecten helpen. We gaan zowel bouwwerkzaamheden als kinderwerk doen. Hierbij een link naar een korte reportage van het werk van Foodstep Uganda:
Groetjes!